Obraćanje predsjednika

07. Ožujak 2020. 20:50
Davor NađiPredsjednik strankeZagreb

Razumijem sve vas koji ćete se upitati zašto bi baš ova 168. po redu (da toliko ih imamo!) stranka u Hrvatskoj bila baš ta koja će napraviti i konkretan pomak? Po čemu bi mi trebali biti drugačiji od onih koji su vam dosad govorili kako su oni baš ti politički mesije koji će donijeti nužne promjene? Pa ovako stoje stvari. Okupili smo se većinom mladi ljudi, gradonačelnici i načelnici koji su u svojim sredinama napravili revolucionarne pomake te imamo podršku velikog broja uspješnih pojedinaca iz različitih sektora. Ne postoji niti jedna stranka u Hrvatskoj koja istinski zagovara prava poduzetnika, smanjenje poreza, efikasnost javne uprave i prilagodbu klimatskim promjenama kroz zelenu ekonomiju, inovacije i izgradnju infrastrukture. Mi smo sve to više-manje već pokazali na lokalnoj razini. Dakle, može se. Naravno, da će nam netko reći da je državna razina kompleksniji sustav, ali za mene su to samo izgovori. Svaki problem, pa koliko velik bio, rješiv je ukoliko se podijeli na male dijelove. Mi, koji imamo iskustvo iz realnog sektora, dobro to znamo. I zato je naš prvenstveni cilj veliki tromi javni servis učiniti funkcionalnim te istjerati državu iz džepova poduzetnika i građana. Sve što nam treba je maknuti se od ustaša i partizana i fokusirati se na bitno. FOKUS na bitno i naše će društvo postati zajednica sretnih, slobodnih i uspješnih ljudi.

Davor Nađi
Predsjednik stranke FOKUS


Stranka FOKUS je ponosna članica Saveza liberala i demokrata za Europu (Alliance of Liberals and Democrats for Europe) Službene stranice | ALDE Manifest
Fokus | Sva prava pridržana
Postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti.
Napredne postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za prilagodbu oglašavanja programa i aktivnosti stranke
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža