Novosti

Sve informacije i novosti vezane uz aktualna zbivanja stranku FOKUS na jednom mjestu!
17. Travanj 2021. 13:32

Zurovec predstavio kandidaturu za novi mandat u Svetoj Nedelji

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec u subotu je na novoj gradskoj šetnici podno župne crkve Presvetog Trojstva objavio kandidaturu za drugi mandat na čelu grada. Tom je prigodom predstavio i kandidata za zamjenika gradonačelnika Gabrijela Deaka.
16. Travanj 2021. 12:24

POTPISAN UGOVOR – MATE RIMAC KREĆE S GRADNJOM KAMPUSA U SVETOJ NEDELJI

Kao svojevrsna kruna FOKUS-ova rada i politika kakve zastupa je odluka najpoznatijeg hrvatskog inovatora Mate Rimca da upravo u Svetoj Nedelji koju vodi naš Dario Zurovec otvori kampus za istraživanje i razvoj nove generacije, centar koji će zaposliti preko 2500 ljudi te investicija vrijednosti milijardu i pol kuna!
12. Ožujak 2021. 20:58

Osnovana podružnica stranke FOKUS u Stupniku, predsjednik Saša Tomečak!

Osnovana podružnica stranke FOKUS u općini Stupnik
11. Ožujak 2021. 16:00

Nađi: Škoro laže! Prirez je diskriminatoran i moguće ga je ukinuti!

U emisiji Podcast Inkubator, gospodin Miroslav Škoro izjavio je da tko god kaže da će ukinuti prirez, laže. Obzirom da je Davor Nađi jedini kandidat, do sada, koji je rekao da će ukinuti prirez, očito je kako je to napad na njega.
07. Ožujak 2021. 10:01

Stranka FOKUS obilježava godinu dana od osnivanja

FOKUS je jedina stranka koja tjera državu iz džepova poduzetnika i građana te poziva na osobnu odgovornost!
21. Veljača 2021. 10:03

Osnovane podružnice stranke FOKUS u Križu, Samoboru i Svetom Ivan Zelini

Kako bismo omogućili mladim, kvalitetnim i ambicioznim ljudima željnim angažmana u politici, stranka FOKUS je osnovala nove tri podružnice.
13. Veljača 2021. 15:45

Osnovana je podružnica stranke FOKUS u Svetom Ivanu Zelini, predsjednik Hrvoje Košćec!

Hrvoje Košćec je zahvalio na povjerenju vođenja zelinskog FOKUS-a te najavio nastavak uspješnog i ustrajnog rada.

Fokus | Sva prava pridržana
Postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti.
Napredne postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za prilagodbu oglašavanja programa i aktivnosti stranke
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža