Novosti

Sve informacije i novosti vezane uz aktualna zbivanja stranku FOKUS na jednom mjestu!
13. Veljača 2021. 15:45

Osnovana je podružnica stranke FOKUS u Svetom Ivanu Zelini, predsjednik Hrvoje Košćec!

Hrvoje Košćec je zahvalio na povjerenju vođenja zelinskog FOKUS-a te najavio nastavak uspješnog i ustrajnog rada.
05. Veljača 2021. 20:00

Osnovana je podružnica stranke FOKUS u Čakovcu, predsjednik Darko Zver!

Darko Zver je zahvalio svima na ukazanom povjerenju te istaknuo kako mu je cilj okupiti neokaljane, mlade i sposobne ljude koji svojim djelovanjem žele doprinijeti poboljšanju životnog standarda skromnih i marljivih Međimuraca.
04. Veljača 2021. 14:00

Stranka FOKUS protiv uvođenja obvezne članarine za sindikate!

Davor Nađi i stranka FOKUS su oštro reagirali na izjave Vilima Ribića o potrebi za novim nametima.
03. Veljača 2021. 19:00

Osnovana je podružnica stranke FOKUS u Dugom Selu, predsjednik Kruno Blažinović!

Kruno Blažinović je istaknuo da je pred strankom izborno vrijeme te da su članovi dugoselskog FOKUS-a već dobro uigrani tim, potpomognuti novim snagama s kojima se mogu očekivati izvrsni rezultati na predstojećim izborima.
03. Veljača 2021. 13:00

FOKUS podržao poduzetnike!

Saborski zastupnik i predsjednik stranke FOKUS, Davor Nađi, sudjelovao je na prosvjedu poduzetnika na Trgu bana Jelačića u Zagrebu u organizaciji Udruge Glas poduzetnika.
20. Siječanj 2021. 20:26

Predsjednik Hrvatskoga sabora krši Poslovnik i uskraćuje prava zastupnicima bez kluba, Davor Nađi mu odgovorio!

Saborski zastupnik Davor Nađi reagirao je objavom na svojoj Facebook stranici i uoči početka 6. sjednice Hrvatskog sabora uputio kritiku predsjedniku Sabora da pogrešno tumači Poslovnik i tvrdi da na svakoj sjednici samo jedan zastupnik bez kluba ima pravo postaviti pitanje Vladi.
16. Siječanj 2021. 15:23

Nađi: Ukinut ću prirez i smanjiti broj zaposlenih u gradskoj administraciji!

Pročitajte više o objavi kandidature predsjednika FOKUS-a Davora Nađija koji je istaknuo kako rušenje Milana Bandića u Zagrebu nije cilj, već samo međukorak potreban za napredak Zagreba i bolji život Zagrepčana. U gradskom proračunu već postoji prostor za racionalizaciju od barem 3 milijarde kuna, koje je moguće pametno usmjeriti za ukidanje prireza, stabilizaciju gradskih financija i veća ulaganja u infrastrukturu.
07. Siječanj 2021. 20:56

Dužnosnici FOKUS-a obnavljaju domove!

Naši lokalni dužnosnici su samo nekoliko trenutaka nakon potresa počeli s prikupljanjem pomoći za pogođena područja, dok su određena sredstava pomogla da se nekoliko obitelji mogu unutar nekoliko dana vratiti u svoje domove.
02. Siječanj 2021. 08:54

Općina Pirovac obnavlja obiteljsku kuću stradaloj u potresu!

Na Silvestrovo su se načelnici općina Pirovac, Murter-Kornati, Tisno i Tribunj dogovorili da će svaka općina obnoviti jednu obiteljsku kuću na području Sisačko-moslavačke županije koja je 29. prosinca stradala u razornom potresu.
27. Prosinac 2020. 12:48

Građani prepoznali ideje i rad stranke FOKUS!

Ljudi prepoznaju kvalitetu inicijativa za koje se zalažemo, ali koje već i provodimo na lokalnoj razini. Kao parlamentarnoj stranci koja stavlja prioritet na razvoj gospodarstva namećemo ideje i politike poreznog rasterećenja, rezanja parafiskalnih nameta i provođenja reformi javnog sektora.

Fokus | Sva prava pridržana
Postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti.
Napredne postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za prilagodbu oglašavanja programa i aktivnosti stranke
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža