Novosti

Sve informacije i novosti vezane uz aktualna zbivanja stranku FOKUS na jednom mjestu!
07. Siječanj 2021. 20:56

Dužnosnici FOKUS-a obnavljaju domove!

Naši lokalni dužnosnici su samo nekoliko trenutaka nakon potresa počeli s prikupljanjem pomoći za pogođena područja, dok su određena sredstava pomogla da se nekoliko obitelji mogu unutar nekoliko dana vratiti u svoje domove.
02. Siječanj 2021. 08:54

Općina Pirovac obnavlja obiteljsku kuću stradaloj u potresu!

Na Silvestrovo su se načelnici općina Pirovac, Murter-Kornati, Tisno i Tribunj dogovorili da će svaka općina obnoviti jednu obiteljsku kuću na području Sisačko-moslavačke županije koja je 29. prosinca stradala u razornom potresu.
27. Prosinac 2020. 12:48

Građani prepoznali ideje i rad stranke FOKUS!

Ljudi prepoznaju kvalitetu inicijativa za koje se zalažemo, ali koje već i provodimo na lokalnoj razini. Kao parlamentarnoj stranci koja stavlja prioritet na razvoj gospodarstva namećemo ideje i politike poreznog rasterećenja, rezanja parafiskalnih nameta i provođenja reformi javnog sektora.
16. Prosinac 2020. 19:17

FOKUS predlaže povećanje transparentnosti lokalnih samouprava po uzoru na Svetu Nedelju

Žalosti nas činjenica što se većina stranaka kune u transparentnost, nekima je to čak i lajtmotiv, a onda glasanje za amandman koji bi unaprijedio transparentnost izgleda tako da samo 8 zastupnika digne ruku za njega. Pročitajte u nastavku tko je i kako glasao o amandmanu stranke FOKUS da se transparentnost u JL(R)S podigne po uzoru na Svetu Nedelju.
11. Prosinac 2020. 19:11

Davor Nađi predložio amandmane s ciljem poreznog rasterećenja, smanjenja fiskalnih nameta i racionalizacije upravljanja financijama

„Hrvatska je jedna od država s najvećim poreznim opterećenjem što koči gospodarski rast i stvara probleme poduzetnicima, obrtnicima i zaposlenima u privatnom sektoru. Kada ćemo se toga riješiti, ako ne sada u vrijeme krize? Podsjetimo, prema projekciji Europske komisije Hrvatska će se tek 2023. godine vratiti po BDP-u na razinu 2019. Stranka FOKUS je kroz niz konkretnih amandmana u Saboru predložila smanjenje poreza i nameta u zakonima koji su trenutno predmet rasprave. Što se tiče takozvanih reforma lokalne samouprave i rezanja parafiskalnih nameta koje provode vladajući, možemo samo reći: Tresla se brda, rodio se miš!“ – izjavio je zastupnik stranke FOKUS Davor Nađi koji je prošlog tjedna u Saboru predložio je nekoliko amandmana kojima je cilj porezno rasterećenje, manje fiskalnih nameta i racionalnije upravljanje financijama.
03. Prosinac 2020. 12:17

Davor Nađi je novi saborski zastupnik stranke FOKUS

Dario Zurovec stavio mandat u mirovanje i u potpunosti se posvećuje gradu Sveta Nedelja kojem namjerava ponuditi nove ideje i viziju za sljedeće četverogodišnje razdoblje
14. Studeni 2020. 09:19

Potres je naštetio Zagrebu, a politika će ga dokrajčiti!

Obnova Zagreba je prisilno otimanje javnog novca da bi se pod krinkom solidarnosti kupovala naklonost birača za lokalne izbore.
07. Ožujak 2020. 13:37

Održana osnivačka skupština stranke FOKUS

7. ožujka 2020. godine održana je osnivačka skupština stranke FOKUS na kojoj je za predsjednika izabran Davor Nađi, zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje, za zamjenika predsjednika Ivan Gulam, načelnik općine Pirovac, a za potpredsjednika stranke Dario Vrbaslija, predsjednik Gradskog vijeća Slatine.
Fokus | Sva prava pridržana
Postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti.
Napredne postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za prilagodbu oglašavanja programa i aktivnosti stranke
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža