Novosti

Sve informacije i novosti vezane uz aktualna zbivanja stranku FOKUS na jednom mjestu!
09. Prosinac 2023. 15:20

FOKUS, IDS, REFORMISTI I PGS potpisali koalicijski sporazum za zajednički izlazak na parlamentarne i europske izbore: Koalicija za bolju Hrvatsku!

Bolja Hrvatska je moguća, a dokaz tome su primjeri razvijenih i uspješnih lokalnih sredina u kojima se dobro živi i čija iskustva bi bilo moguće preslikati na cijelu zemlju. Zajedno imaju europarlamentarca, 5 saborskih zastupnika te preko 30 gradonačelnika i načelnika diljem Hrvatske.
10. Studeni 2023. 12:26

Fokus i Narodna stranka – Reformisti potpisali Sporazum o zajedničkom nastupu na nadolazećim izborima

ZAGREB, 10.11.2023. – U Hrvatskom saboru održana je konferencija za medije te službeno potpisivanje Sporazuma o zajedničkom nastupu na izborima za Hrvatski sabor i izborima za zastupnike u Europskom parlamentu između stranke Fokus i Narodne stranke – Reformisti. Sporazum su potpisali predsjednici stranaka Davor Nađi i Radimir Čačić.
17. Studeni 2021. 19:48

Poziv na redovitu godišnju skupštinu

Na temelju članka 36. Statuta stranke, a prema odluci Upravnog odbora na sjednici održanoj 9. studenog 2021. godine, predsjednik Upravnog odbora g. Dubravko Ponoš saziva i upućuje, a Predsjednik stranke g. Davor Nađi supotpisuje poziv na redovitu godišnju skupštinu koja će se održati dana 18. prosinca 2021. godine s početkom u 11 sati u kongresnoj dvorani ,,Kraš", Ravnice 48, Zagreb.
17. Travanj 2021. 13:32

Zurovec predstavio kandidaturu za novi mandat u Svetoj Nedelji

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec u subotu je na novoj gradskoj šetnici podno župne crkve Presvetog Trojstva objavio kandidaturu za drugi mandat na čelu grada. Tom je prigodom predstavio i kandidata za zamjenika gradonačelnika Gabrijela Deaka.
16. Travanj 2021. 12:24

POTPISAN UGOVOR – MATE RIMAC KREĆE S GRADNJOM KAMPUSA U SVETOJ NEDELJI

Kao svojevrsna kruna FOKUS-ova rada i politika kakve zastupa je odluka najpoznatijeg hrvatskog inovatora Mate Rimca da upravo u Svetoj Nedelji koju vodi naš Dario Zurovec otvori kampus za istraživanje i razvoj nove generacije, centar koji će zaposliti preko 2500 ljudi te investicija vrijednosti milijardu i pol kuna!
12. Ožujak 2021. 20:58

Osnovana podružnica stranke FOKUS u Stupniku, predsjednik Saša Tomečak!

Osnovana podružnica stranke FOKUS u općini Stupnik
11. Ožujak 2021. 16:00

Nađi: Škoro laže! Prirez je diskriminatoran i moguće ga je ukinuti!

U emisiji Podcast Inkubator, gospodin Miroslav Škoro izjavio je da tko god kaže da će ukinuti prirez, laže. Obzirom da je Davor Nađi jedini kandidat, do sada, koji je rekao da će ukinuti prirez, očito je kako je to napad na njega.

Stranka FOKUS je ponosna članica Saveza liberala i demokrata za Europu (Alliance of Liberals and Democrats for Europe) Službene stranice | ALDE Manifest
Fokus | Sva prava pridržana
Postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti.
Napredne postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za prilagodbu oglašavanja programa i aktivnosti stranke
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža