znak_pozitiv
Novosti 25. Ožujak 2021. 11:37

Ana Bolšec kandidatkinja stranke FOKUS za županicu Zagrebačke županije!

Stranka Fokus uje ispred zgrade Gradske uprave u Svetoj Nedelji predstavila svoju kandidatkinju za županicu Zagrebačke županije. Riječ je o Ani Bolšec, magistri ekonomije iz Bestovja, jednoj od osnivača stranke Fokus i potpredsjednici podružnice u Svetoj Nedelji.

Okupljenima se uvodno obratio gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec koji je istaknuo da je Sveta Nedelja svojim razvojem i privlačenjem ulaganja za primjer drugima, ali da isto to mora postati i Zagrebačka županija koja godinama ne uspijeva riješiti neke od ključnih problema vezanih uz prometnu infrastrukturu i zdravstvenu zaštitu.

Kandidatkinja za županicu Ana Bolšec izjavila je da Zagrebačka županija, zbog svog specifičnog oblika, mora biti puno bolje prometno povezana kako bi se njome moglo učinkovito upravljati.

– Zato ćemo tijekom ove kampanje predstaviti svoja rješenja za integrirani promet Zagrebačke županije i cirkularne linije javnog prijevoza koje bi žitelje ove županije učinile mobilnijima, izjavila je Bolšec.

Posebno je istaknula diskriminaciju stanovnika Jastrebarskog, Ivanić Grada i Križa koji rade u Zagrebu i troše značajan dio prihoda na cestarinu na autocesti. Budući da su jedini u županiji u takvom neravnopravnom položaju, to je problem koji se mora riješiti, ustvrdila je kandidatkinja Fokusa.

Dotaknula se i gorućeg problema manjka zdravstvenih djelatnika i timova hitne pomoći te nedostataka u zdravstvenoj infrastrukturi koji muče sve stanovnike županije. Ne primjeru osnovne škole u Strmcu koja uskoro kreće u izgradnju uz sufinanciranje Zagrebačke županije, Bolšec je istaknula ambiciozan cilj uvođenja jednosmjenske nastave u cijeloj županiji. Za kraj je naglasila kako je na trend doseljavanja mladih obitelji iz Zagreba na prostor Zagrebačke županije potrebno odgovoriti ozbiljnim ulaganjima u javnu infrastrukturu.

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju

Stranka FOKUS je ponosna članica Saveza liberala i demokrata za Europu (Alliance of Liberals and Democrats for Europe) Službene stranice | ALDE Manifest
Fokus | Sva prava pridržana
Postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti.
Napredne postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za prilagodbu oglašavanja programa i aktivnosti stranke
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža