znak_pozitiv
Novosti 27. Ožujak 2021. 11:32

Matija Teur kandidat stranke FOKUS za gradonačelnika Grada Zaprešića!

Kandidat za gradonačelnika Zaprešića, ujedno i novo lice na lokalnoj političkoj sceni, Matija Teur, predstavio je svoj program i mlade kandidate stranke Fokus za Gradsko vijeće Grada Zaprešića na predstojećim lokalnim izborima. Na konferenciji za medije, održanoj ispred dvorane ŠRC Zaprešić, podršku novom kandidatu pružili su gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec i kandidatkinja Fokusa za županicu Zagrebačke županije Ana Bolšec.

Matija Teur istaknuo je da je Zaprešić grad njegovog djetinjstva i mladosti, a svojom kandidaturom za gradonačelnika želi ga učiniti i gradom budućnosti za sve Zaprešićane.

“Zajedno s mladim ljudima koji će biti na listi Fokusa za gradsko vijeće, želim Zaprešić učiniti modernijim gradom u kojemu će svi žitelji moći ostvariti svoje obiteljske, obrazovne i profesionalne ambicije te ispuniti svaki segment svog života. Želimo mladima omogućiti prostor za razvoj i napredak, a svim stanovnicima mnoštvo sadržaja”, poručio je Teur.

Kandidatkinja za zamjenicu gradonačelnika, Matea Kalamir nadodaje:

“Želimo Zaprešiću dati jednu dodatnu dimenziju kroz provedbu konkretnih projekata, unijeti pozitivan pristup rješavanju problema i voditi politiku koja će biti za primjer drugima!”

Primjer koji su mladi Zaprešićani prepoznali je politika gradonačelnika Svete Nedelje Darija Zurovca čiji je politički angažman i djelovanje iznimno pozitivno utjecalo na razvoj grada u neposrednom susjedstvu Zaprešića. Zurovec je svoju podršku Teuru, novom licu Fokusa, iskazao prikladnim riječima:

„Zaprešić je grad mladih i zato je logično da ga u svijetlu budućnost vode mladi ljudi koji znaju odgovoriti na izazove modernog društva. Zato pružam podršku našem kandidatu Matiji Teuru i mladim kandidatima s njegove liste koji zaista mogu biti za primjer drugima“, zaključio je Zurovec.

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju

Stranka FOKUS je ponosna članica Saveza liberala i demokrata za Europu (Alliance of Liberals and Democrats for Europe) Službene stranice | ALDE Manifest
Fokus | Sva prava pridržana
Postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti.
Napredne postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za prilagodbu oglašavanja programa i aktivnosti stranke
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža