znak_pozitiv
Novosti 03. Veljača 2021. 19:00

Osnovana je podružnica stranke FOKUS u Dugom Selu, predsjednik Kruno Blažinović!

U srijedu, 3. 2. 2021. je održana osnivačka skupština dugoselske gradske organizacije stranke FOKUS.

Uz članove dugoselskog FOKUS-a, skupštini su prisustvovali i predstavnici Upravnog odbora stranke. Uz gradonačelnika Svete Nedelje, Darija Zurovca, nazočne su pozdravili gradonačelnik Svetog Ivana Zeline, Hrvoje Košćec, načelnik Općine Križ, Marko Magdić te predsjednik FOKUS-a i kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Nađi.

Prisutnima se obratio i gradonačelnik Dugog Sela, Nenad Panian te podsjetio prisutne na projekte realizirane i započete u prethodne 3 i pol godine te naglasio da bi više projekata bilo realizirano da je postojala kooperativnost većine u Gradskom vijeću te da u narednom razdoblju slijede novi projekti uz glavni motiv na zadržavanju mladih u Dugom Selu i Hrvatskoj.

Za predsjednika dugoselskog FOKUS-a izabran je Kruno Blažinović, na potpredsjednička mjesta izabrani su Krešimir Cvijanović i Ivana Radaković. Uz njih su u Upravni odbor izabrani su Boris Savić, Zlatko Matacun, Tomica Melić i Nenad Panian. U Nadzorni odbor izabrani su Ognjana Mikletić, Matej Žgalin i Marko Berić. Izabrani predsjednik Kruno Blažinović je u svom obraćanju istaknuo da je pred strankom izborno vrijeme te da su članovi dugoselskog FOKUS-a već dobro uigrani tim, potpomognuti novim snagama s kojima se mogu očekivati izvrsni rezultati na predstojećim izborima.

Novoosnovanoj gradskoj organizaciji kao i njenom vodstvu želimo puno uspjeha u radu!

Galerija slika

Prikaži cijelu galeriju

Stranka FOKUS je ponosna članica Saveza liberala i demokrata za Europu (Alliance of Liberals and Democrats for Europe) Službene stranice | ALDE Manifest
Fokus | Sva prava pridržana
Postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti.
Napredne postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za prilagodbu oglašavanja programa i aktivnosti stranke
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža