znak_pozitiv
Novosti 17. Travanj 2021. 13:32

Zurovec predstavio kandidaturu za novi mandat u Svetoj Nedelji

Gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec u subotu je na novoj gradskoj šetnici podno župne crkve Presvetog Trojstva objavio kandidaturu za drugi mandat na čelu grada. Tom je prigodom predstavio i kandidata za zamjenika gradonačelnika Gabrijela Deaka.

– Sa svojim prijateljem Gabrijelom Deakom krenuo sam u ovu priču prije više od četiri godine. Cilj nam je bio pokušati promijeniti stanje u gradu, a s ovim vremenskim odmakom mogu reći ne samo da smo uspjeli, već smo svima ostalima u Hrvatskoj visoko podigli ljestvicu. Sveta Nedelja danas je grad za primjer drugima, rekao je Zurovec i zahvalio cijelom svom timu, a posebno zamjenicima Mariji Hršak i Davoru Nađiju.

Govoreći o sljedećem mandatu, Zurovec je istaknuo da će još snažnije raditi na izgradnji potrebne infrastrukture, naglasivši važnost suradnje sa županijom. U ovom je mandatu ostvaren vidljiv napredak u povlačenju sredstava iz EU fondova, rekao je gradonačelnik, a sad kad je za niz strateških projekata pripremljena projektna dokumentacija, korištenje EU sredstava bit će još učinkovitije.

Dva nova vrtića po najvišim standardima, dvije sportske dvorane, dvije ambulante, glazbena škola i poduzetnički hub okosnice su programa za sljedeće razdoblje uz nastavak širenja kanalizacijske mreže i nogostupa uz svetonedeljske prometnice.

Gabrijel Deak, kandidat za zamjenika gradonačelnika, istaknuo je da su rezultati Svete Nedelje i stranke Fokus plod timskog rada za sve građane i okupljanja kvalitetnih ljudi iz svih sfera društva.

– U Svetoj Nedelji svaki se dan dogodi nešto dobro što pozitivno utječe na kvalitetu života koja je posljednjih godina podignuta na zavidnu razinu. Primjerice, park u kojemu se trenutno nalazimo do prošle je godine bio jedna pusta livada. Razvijamo i infrastrukturu, i društveni život, i investicijsku klimu i želimo to nastaviti činiti sljedeće četiri godine, izjavio je Deak.

Podršku Zurovcu dali su predsjednik stranke Fokus i saborski zastupnik Davor Nađi i potpredsjednica stranačke podružnice u Svetoj Nedelji Ana Bolšec, ujedno i kandidatkinja za županicu Zagrebačke županije.

Bolšec je istaknula da će joj Zurovec sa svojim hvalevrijednim postignućima biti važan partner u realizaciji projekata na razini županije poput integriranog prometa i kvalitetnije zdravstvene zaštite za sve stanovnike županije, dok je Nađi apelirao na stanovnike Svete Nedelje da se prisjete kako je grad izgledao prije četiri godine i pozvao ih da daju povjerenje Zurovcu i njegovom timu koji su donijeli pozitivne promjene i dokazali da Sveta Nedelja zna i može bolje.


Stranka FOKUS je ponosna članica Saveza liberala i demokrata za Europu (Alliance of Liberals and Democrats for Europe) Službene stranice | ALDE Manifest
Fokus | Sva prava pridržana
Postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti.
Napredne postavke kolačića Web stranice FokusNaBitno.com koriste kolačiće u svrhu analitike i oglašavanja, kako bi mogli pružiti korisnicima najkvalitetniju uslugu, koristiti anonimizirane informacije u svrhu poboljšanja web stranica, te informirali korisnike vezano uz naše aktivnosti. Kroz napredne postavke je moguće kvalitetnije urediti prefrencije.
  • Osnovni kolačići
  • Kolačići vezani uz spremanje privola korisnika (ne sadrže identifikacijske podatke), te kolačići vezani uz anonimizirano praćenje prometa na stranicama (Google Analytics)
  • Analitika
  • Sustav za naprednije praćenje ponašanja korisnika. Svi korisnici su anonimizirani i informacije o njima su svedene na vrstu operativnog sustava i pretraživač (browser) koji koriste.
  • Oglašavanje
  • Kolačići za prilagodbu oglašavanja programa i aktivnosti stranke
  • Društvene mreže
  • Prikaz interaktivnih elemenata društvenih mreža